Dagen før innhøsting 2016

Produksjonen for 2016 har svart til forventningene. Biene gjorde sin del og selv med et variert sommervær har solen sørget for en svært god fruktmodning.

 

Spesialitetmerket for unik smak ble tildelt vår

eplemost av Rød Aroma og vår blandingsmost av

Eple/Gulrot.

 

Dyre Gård vant hovedfinalen i

"Det norske måltid" i Stavanger

i januar 2016 med Rød Aroma.

 

Eplesorbet laget av epler fra Dyre Gård på Bamsrudlåven Gårdsis i Mysen 2016.

 

Se filmen fra Dyre Gård i forbindelse med utdelingen av

Bygdeutviklingsprisen for Østfold 2016

Dyre Gård, Dyreveien 151, 1525 Moss • E-post: hob@dyregaard.no • Tlf. (+ 47) 900 91 472 - anne-lene@dyregaard.no (+ 47) 977 59 670

Samarbeid mellom østfoldprodusentene Nøisom og Dyre Gård