Dyre Gård, Dyreveien 151, 1525 Moss • E-post: hob@dyregaard.no • Tlf. (+ 47) 900 91 472 - anne-lene@dyregaard.no (+ 47) 977 59 670

Før innhøsting 2017

Produksjonen for 2017 har også i år svart til forventningene selv med en litt kald forsommer. Biene gjorde sin del og selv med et variert sommervær har sol og vanning sørget for en svært god fruktmodning.

 

 

 

 

 

 

 

Eplesorbet med epler fra Dyre Gård produsert av Bamsrudlåven Gårdsis i Mysen fikk i 2017 Spesialitetmerket for unik smak i 2017.

 

Nytt av året er ny produksjonslinje for eplemos/syltetøy. Eplemos fra Dyre Gård egner seg godt som pålegg, i Tilslørte Bondepiker, på ostefat m.m.

Spesialitetmerket for unik smak ble  i år også tildelt

vår eplemost av Discovery og vår Eplemos (syltetøy)

 

Dyre Gård vant hovedfinalen i "Det norske måltid" i Stavanger i januar 2016 med Rød Aroma eplemost.

Se filmen fra Dyre Gård i forbindelse med utdelingen

av Bygdeutviklingsprisen for Østfold 2016

Eplesorbet fra Bamsrudlåven med epler fra Dyre Gård

                                   mottok Spesialitetmerket i 2017.

Økologisk Discovery og Eplemos mottok Spesialitetmerket i 2017.